dataforlaget.se
 
EasyShop Butik
Funktioner
Betalsätt
Affärssystem
Referenser


Koppling till affärssystem

För att förenkla administration och underhåll i butiken finns möjlighet att importera- och exportera order- och artikelinformation mellan butiken och externa ekonomiprogram eller affärssystem.

Våra rekommenderade leverantörer har stor erfarenhet att arbeta med några av de marknadsledande affärssystemen som Visma och Magenta.

Har ni behov av koppling till något annat program är ni välkomna att kontakta oss.

Data Partner

DataPartner har mer än 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer som använder sig av Vismas ekonomiprogram.

Med DataPartners produkter är det möjligt att kommunicera med andra system på ett smidigt sätt oavsett om det handlar om EDI, XML eller Excel.

För mer information om DataPartner besök gärna http://www.dpab.se

Magenta

Till Magenta Fakturering kan Magentas egenutvecklade program, Webborderkoppling användas. Med programmet kan butiken automatiskt läsa in en webborder till Magenta.

I programmet finns en mängd olika inställningar för att hämta, importera och bearbeta en order. Besök gärna Magentas hemsida för mer information om programmet Webborderkoppling.

Sharespine

Code Vision

Sharespine™ är ett program för att enkelt knyta ihop verksamhetssystem med ekonomi- eller affärsystem.

Med Sharespine kan butiken bl.a. överföra nya order, uppdatera lagersaldo och uppdatera priser från Visma Administration.

För mer information om Sharespine™ besök gärna http://www.sharespine.com