Betalväxlar
Information


Information

Med EasyShop Butik har du möjlighet att ansluta din butik till flera olika betallösningar. Vi samarbetar enbart med välkända och certifierade betalväxlar och banker vilket ger en hög trovärdighet gentemot butikens kunder.

Installation

Med EasyShop finns funktionaliteten för anslutning till de olika betalsystemen inbyggd i programmet. Det innebär att butiken inte behöver göra några egna anpassningar utan kan utnyttja det inbyggda kommunikationsgränssnittet. Installationen av betalsystemet utförs av Dataförlaget i samråd med butiken och innefattar installation, test och produktionssättning.

Priser

Inlösenavtal och villkor tecknas separat mellan betalväxeln och butiken och prissättningen kan variera från fall till fall. De flesta betalväxlar tar ut en anslutningsavgift och därefter en månadsavgift i kombination med en avgift per transaktion. Vissa betalväxlar som Pasyon och Paypal har dock ingen anslutnings- eller månadsavgift utan istället en lite högre transaktionsavgift.

Standradinstallationen av Dataförlaget har ett fast pris på 2900 kr per betalsätt och gäller för Klarna, Payson, Dibs, Samport och PayPal. Handelsbanken Finans och Svea Ekonomi offereras.

Kom igång

Är ni intresserad av att använda någon av våra betallösningar är ni välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vilka tjänster som stöds av de olika betalväxlarna. Vi hjälper er igenom proceduren med avtal och installation.