dataforlaget.se
 
Sökmotoroptimering


Sökmotoroptimering

En grundläggande sökmotoroptimering är a och o för en lyckad e-handel. Många blandar dock samman sökmotoroptimering med sökmotormarknadsföring. Det finns många företag som säljer träffar och ranking på sökmotorerna men mycket av det kan man faktiskt uppnå utan att betala extra för det. Det handlar om att först av allt göra en egen grundläggande basoptimering av sin webbutik eller hemsida och därfter kontrollera effekten av det. Vill man sedan försöka nå ännu bättre resutlat och är beredd att betala för det kan man överväga att aven använda sig av sökmotormarknadsföring.


Sökmotoroptimera först

På Dataförlaget kan vi hjälpa er med just den grundläggande sökmotoroptimeringen av hemsidan. Det innebär i korthet att vi går igenom hela hemsidan och ser till att meta-taggar, alt-taggar, länkar, h1 m.m. finns på plats och ger relevant information till Google och andra sökmotorer. Vi kan också skapa sitemaps, lämpliga htaccess redirects och naturligtvis installation avGoogle Analytics så att du själv kan mäta resultatet av optimeringen.


Vi kan installera och hälpa till med

Google Analytics Google Analytics - Vi skapar ett eget konto år er och installerar Google Anlytics på alla relevanta sidor i er webbutik.
Sitemap Sitemap - Vi skaper en webbplatskarta över alla sidorna i er butik och anmäler den till Google. Webbplatskartan kan innehålla båda dynamiska- och statiska sidor och uppdateras md ett medföljande gränssnitt.
Sökmotoroptimering Sökmotoroptimering - Genomgång av meta-taggar som Title, Description och Keywords , alt-taggar för bilder, länkar, h1, h2 i texter m.m.
Redirect med htaccess Omdirigering - Redirect och omdirigering med htaccess och andra tekniker
Google e-handelspårning Google E-handelsspårning - Spårning av e-handel för ta reda på vad användarna köper via din webbplats. Ger dig information om produkter, transaktioer och tid till köp.


Ring oss gärna eller använd vårt kontaktformulär så berättar vi mer om sökmotoroptimering.