dataforlaget.se
 
EasyShop Butik
Funktioner
Betalsätt
Affärssystem
Referenser


Professionell webbutik - installerad och klar!

Är ni i behov av en kraftfull webbutik med databas och administrationsgränssnitt för underhåll och uppdatering. Eller har ni redan en butik som ni vill uppgradera eller komplettera med mer funktionalitet. Då kan vi bygga en färdig lösning åt er.

Med EasyShop Butik får ni en stabil och kraftfull nätbutik som ni äger själv och placerar på valfritt webbhotell. En webbutik som ger större valfrihet, lägre driftkostander och full kontroll på design och funktionalitet.

När vi bygger Internetbutiker utgår vi oftast från vår grundbutik där det mesta av den funktionalitet man kan tänkas behöva redan ingår. Vi skräddarsyr sedan designen och kompletterar med de önskemål ni har. Butiken levereras sedan installerad och klar på ert webbhotell.


Fördelar med att låta oss bygga er butik

Webbutik med full kontroll Ni äger butiken och har full kontroll över den på ert eget webbhotell.
Php, html och öppen källkod Butiken byggs med php, html och öppen källkod vilket ger helt fri design och ni kan själva redigera, lägga till- och ändra i butiken i efterhand.
Fast pris med kort produktionstid Ni får ett fast pris med kort produktionstid.

Det som gör butiken unik är att det går att kombinera databasgenerade sidor med statiska sidor vilket ger en stor flexibilitet eftersom det ger möjlighet att redigera, lägga till och ändra i butiken med en vanlig html-redigerare samtidigt som all information kring artiklar, kategorier och informationssidor samlas i databasen. All information redigeras enkelt och smidigt via det medföljande administrationsgränssnittet.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan bygga en professionell webbutik åt er, en butik som ni samtidigt äger och har full kontroll över. Använd gärna vårt formulär så kontaktar vi er inom kort.

På vår referenssida kan ni se exempel på kunder där vi har varit med och tagit fram hela eller delar av lösningar för deras webbutiker.